kokosnoten

Gezond op Weg.

Move Your Food werkt met de training Gezond op Weg. Dit 10 weekse interactieve programma kan toegepast worden voor groepen van twee tot acht personen. De training bestaat uit verschillende onderdelen waarbij diverse interventies toegepast worden, welke tot gedragsverandering leiden.  Iedere deelnemer ontvangt een werkboek waarbij ieder werkt aan zijn/haar persoonlijke doelen. De deelnemers doen kennis op van  diverse onderdelen passend bij een gezonde leefstijl.

Bootcamp Move Outdoor:

Op woensdag en donderdag is er de mogelijkheid om Bootcamp training te doen. Dit is een buiten training  in groepsverband (maximaal 10 deelnemers), waarbij hard lopen afgewisseld wordt met kracht- en uithoudingsoefeningen veelal in de vorm van een circuittraining.
Bij de bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid.

Walking Bootcamp Move Outdoor:

Indien fysiek het hard lopen en springen niet haalbaar is en je toch graag buiten traint, is Walking Bootcamp een optie. Hierbij wordt er stevig doorgewandeld en is de training aangepast op minder heftige oefeningen voor de gewrichten.

Ga terug naar werkwijze >>