citroen

Voedingscoach Carin de Vries focust in haar manier van coachen op de factoren waar je zelf invloed op kunt uitoefenen. Samen met haar ga je op zoek naar een andere, gezonde manier van leven. Geen supplementen, geen crash-diëten; de combinatie van meer bewegen en gezonde voeding zorgt voor het versnellen van de stofwisseling.

Naast werken aan een geestelijke verandering, wordt ook je lichamelijke activiteit besproken. Door meer te bewegen vergroot je je spierconditie. Dat is belangrijk, want spieren verbruiken de meeste energie van alle lichamelijke functies. Een toename van spierconditie is vrij eenvoudig te realiseren door dagelijks een half uur te bewegen.

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek legt Carin uit wat je kunt verwachten van Move Your Food. Dit kan zowel telefonisch als op afspraak. Vervolgens kun je kiezen voor individuele begeleiding of duo- of groepsbegeleiding.

Move Your Food werkt volgens de richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad en is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Je kunt bij Move Your Food terecht voor ondersteuning bij:
– Afvallen zonder jojo-effect
– In gewicht aankomen
– Bewuster omgaan met voeding
– Verandering in leefstijl
– Advies en voorlichting

Move Your Food adviseert, begeleidt en motiveert mensen met gewichtsproblemen of vragen over voeding voor een gezond eet- en leefpatroon. Heb je wegens medische redenen een specifiek dieet nodig, dan kun je niet bij Move Your Food terecht.

Individuele begeleiding

Het individuele traject begint met een intakegesprek van anderhalf uur. Meer weten? Klik hier >>

Duo- of groepsbegeleiding

Move Your Food werkt met het programma Voed je fit, voel je fit voor groepen van twee tot vier personen. Meer weten? Klik hier >>